Kattohuoltopalvelut taloyhtiöille

Isännöitsijä tai taloyhtiön hallituksen jäsen: pyydä meiltä kilpailukykyinen tarjous taloyhtiösi kattoremontista tai säännöllisistä kattohuoltotehtävistä.

Taloyhtiön katon huoltaminen vie aikaa, hoidamme sen puolestasi!

Jokainen taloyhtiö tarvitsee säännöllistä kattohuoltoa. Jotta taloyhtiönne katto ja sen asukkaat pysyvät tyytyväisinä, suosittelemme kattohuoltoa kahdesti vuodessa. Silloin katon tarvitsemat toimenpiteet saadaan tehtyä oikeaan aikaan ja mahdollisimman kustannustehokkaasti. Myös tulevan kattoremontin ajankohtaisuus on säännöllisen huollon ansiosta helpompi ennakoida, eivätkä remonttikulut tule yllätyksenä.

Tärkeä näkökulma taloyhtiön katon säännöllisessä huollossa on riskien välttäminen. Kattovuotojen aiheuttamat kosteusvauriot, huonokuntoisen tai puutteellisesti varustetun katon aiheuttamat vaaratilanteet ja kiinteistön arvon aleneminen voidaan välttää, kun kattoa huolletaan asianmukaisesti.

Milloin taloyhtiön katto tarvitsee huoltoa?

Tutustu oppaaseemme, johon kokosimme ohjeita katon kunnosta huolehtimiseen.

Säännöllinen perushuolto on tietysti kaiken lähtökohta, mutta lisäksi tarvitaan muita katon toimivuutta ylläpitäviä ja parantavia toimenpiteitä.

Pyydä tarjous taloyhtiön kattohuollosta

Tarjoamme kilpailukykyiseen hintaan kokonaisvaltaisen kattohuollon. Kun annat meidän hoitaa kokonaisuuden, kaikki tarvittavat kattohuoltotoimenpiteet tulevat hoidettua ajallaan ja voit nukkua levollisin mielin. Työmme jälki on markkinoiden laadukkainta ja käytämme työssämme vain korkealaatuisimpia valmisteita. Olemme Enkopurin sekä Kemperin sertifioimia.

Lumenpudotus on yksi taloyhtiöille tarpeellisista kattotöistä, jonka voimme hoitaa osana jatkuvaa vuosihuoltosopimusta tai tarpeen mukaan.

Monipuoliset kattohuoltopalvelumme taloyhtiöille

Pyydä kilpailukykyinen tarjous taloyhtiöllesi kattohuollosta »

Lisäksi teemme myös taloyhtiöiden ulkomaalauksia ja ulkoverhousremontteja.

Jätä tarjouspyyntö

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
 Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Helpotusta isännöintitoimiston arkeen

Milloin olette viimeksi tarkistaneet taloyhtiönne katon kunnon? Jätä se tästedes meidän työksemme, ja keskity itse olennaiseen!

Jätä yhteydenottopyyntö