Taloyhtiön kattohuoltosopimus kannattaa

Taloyhtiön kattohuoltosopimus kattoalan ammattilaisyrityksen kanssa on fiksu tapa pitää huolta katon kunnosta! Vuosihuoltosopimukseen kuuluu katon kunnon tarkastus ja huolto kahdesti vuodessa. Lue lisää kattohuoltosopimuksesta ja sen eduista artikkelistamme!

› Vuosihuoltosopimus on kattosi turva – Lataa lisätietoa sopimuksesta!

Vuosihuoltosopimuksen hyödyt

Katosta huolehditaan asiantuntevasti: Kaikki isännöitsijät eivät ole kattoasioiden erikoisosaajia, joten heille katon kunnon arviointi ja huoltotoimenpiteiden ennakointi saattaa olla haasteellista. Kattoalan ammattilaiset osaavat tehdä katolle oikeita toimenpiteitä oikeaan aikaan.

Katosta huolehditaan säännöllisesti: Vuosihuoltosopimus takaa sen, että asiantunteva kattoalan ammattilainen tarkistaa katon kunnon kahdesti vuodessa ja reagoi nopeasti katon huolto- ja remonttitarpeisiin.

Korjaus- ja huoltotarpeiden ennakointi: Kun katto tutkitaan kahdesti vuodessa, katon kunto on koko ajan tarkasti tiedossa ja vauriot huomataan ajoissa. Näin ei pääse syntymään isompia yllätyksiä, vaan tuleviin remontti- ja huoltotoimepiteisiin osataan varautua hyvissä ajoin.

Kustannustehokkuus: Kun vauriot huomataan ajoissa, niihin voidaan myös puuttua ajoissa. Huoltamalla katon vauriot kuntoon nopeasti vältetään hintava ja raskas kattoremontti.

Katon huoltohistorian tunteminen: Taloyhtiön kattohuoltosopimuksen myötä sama kattoalan ammattilainen tutkii ja huoltaa katon kahdesti vuodessa. Näin ollaan koko ajan tarkasti perillä siitä, milloin ja millaisia huoltotoimepiteitä katolle on tehty, millaisia materiaaleja on käytetty ja millaisia toimenpiteisiin kannattaa tulevaisuudessa varautua.

Edut isännöitsijälle: Isännöitsijällä on yksi huoli vähemmän, kun katon kunnosta huolehtii kattoammattilainen. Vuosisopimuksen etu on myös se, että yhden toimijan kanssa asioidessa yhteistyöstä tulee tehokasta ja isännöitsijältä säästyy reilusti aikaa.

Mitä taloyhtiön kattohuoltosopimus pitää sisällään?

Kattohuoltosopimukseen kuuluu katon tarkastus ja huolto kahdesti vuodessa. Tarkastuksen perusteella tehdään raportti, jossa käydään läpi katon kunto, havaitut virheet sekä niiden korjausehdotukset.

Sopimukseen kuuluvia huoltotoimenpiteitä ovat esimekrkiksi:

  • Roskien poistaminen
  • Rännien puhdistaminen
  • Pienet korjaustyöt

Jos puolivuotistarkastuksessa havaitaan vaurioita, joiden korjaaminen ei mahdu vuosisopimuksen budjettiin, tehdään siitä erillinen tarjous isännöitsijälle. Isännöitsijällä on tietenkin täysi oikeus pyytää tällaisessa tapauksessa tarjousta myös muilta alan toimijoilta!

Tarkempia tietoja taloyhtiön vuosihuoltosopimuksesta löydät palvelukuvauksestamme tai lataamalla maksuton oppaamme vuosihuoltosopimuksen eduista!

Kiinnostuitko katon vuosihuoltosopimuksesta?

Kysy lisätietoja vuosihuoltosopimuksesta numerosta 050 919 5071. Voit myös pyytää tarjouksen suoraan verkkosivuiltamme!

Helpotusta isännöintitoimiston arkeen

Milloin olette viimeksi tarkistaneet taloyhtiönne katon kunnon? Jätä se tästedes meidän työksemme, ja keskity itse olennaiseen!

Jätä yhteydenottopyyntö