Tiilikaton pinnoitus Jyväskylässä ja lähialueilla

Onko tiilikattosi ilme ja toiminnallisuus kohennuksen tarpeessa? Pesemme, kyllästämme ja pinnoitamme kaikenkokoisia tiilikattoja. Kattosi saa samalla kertaa siistin ulkonäön ja suojaavan pinnan.

Tiilikaton pinnoitus ja kyllästys suojaavat katon pintaa

Tiilikaton pinnoitus on huomattavasti kattoremonttia edullisempi vaihtoehto, ja se sopii niin uusille kuin vanhoillekin katoille. Yleensä pinnoitus on tiilikatolle ajankohtainen 15–30 vuoden välein. Pinnoituksen tarpeen huomaa myös tiilikaton värin haalistumisesta ja siitä, että katto kerää entistä helpommin roskaa pintaansa.

Ensin pesemme tiilikattosi korkeapainepesurilla tiilipinnoille suunnitellun suuttimen avulla, ja pesun jälkeen kattosi on kuin uusi. Pelkkää pesua painepesurilla tiilikatolle ei suositella, sillä muuten tiilien pinta jää alttiiksi vaurioitumiselle. Siksi tiilikaton pesun yhteydessä kannattaa aina tehdä myös pinnoitus, joka muodostaa katolle kestävän suojan.

Pinnoituksen ansiosta tiilikaton toimintakyky ja yleisilme palautuvat uudenveroisiksi. Pinnoitettu katto hylkii tehokkaasti kosteutta, likaa ja kasvustoa. Pinnoitettaessa tiilikaton väriä voidaan myös tarvittaessa muuttaa entisestä, sillä pinnoitteissa on useita eri värivaihtoehtoja.

Jos mietit, tarvitseeko tiilikattosi pinnoitusta vai kattoremonttia, lue blogijuttumme aiheesta täältä.

Näin tiilikaton pesu ja pinnoitus etenevät

Ennen pinnoitusta pesemme kattosi ja viimeistelemme sen kyllästämällä tiilien pinnan. Käytämme tiilikaton kyllästämiseen korkeapaineruiskulla suihkutettavaa vesiohenteista, vettä ja likaa hylkivää tiilikattopinnoitetta. Pinnoite kestää erinomaisesti UV-säteilyä, kulumista sekä lämpötilan vaihteluita.

Kyllästetty tiili hylkii tehokkaasti vettä ja likaa, jolloin se on jatkossa helpompi pitää puhtaana. Kyllästämisen avulla kattosi elinkaari pitenee merkittävästi.

Kysy hinta tiilikaton pinnoitukselle »

Jätä tarjouspyyntö

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
 Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Helpotusta isännöintitoimiston arkeen

Milloin olette viimeksi tarkistaneet taloyhtiönne katon kunnon? Jätä se tästedes meidän työksemme, ja keskity itse olennaiseen!

Jätä yhteydenottopyyntö