Tiilikaton pesu Jyväskylässä ja lähialueilla

Onko tiilikattosi puhdistuksen tarpeessa? Pesemme, kyllästämme ja pinnoitamme kaikenkokoisia tiilikattoja. Näin kattosi saa samalla kertaa siistin ulkonäön ja suojaavan pinnan.

Tiilikaton pesu poistaa sammaleen ja lian

Jos säännöllinen huolto ei ole enää riittävä toimenpide, vaan tiilikatollesi on päässyt kertymään sammalta, jäkälää tai näkyviä ilmansaasteita, katon pesu on tarpeen. Sammalen poisto katolta on tärkeää, sillä se ei ole vain esteettinen haitta tiilikatossa, vaan haurastuttaa tiiltä ja edistää kosteuden pääsyä tiilien sisään.

Pesemme tiilikattosi korkeapainepesurilla tiilipinnoille suunnitellun suuttimen avulla, ja pesun jälkeen kattosi on kuin uusi. Pelkkää pesua painepesurilla tiilikatolle ei suositella, sillä muuten tiilien pinta jää alttiiksi vaurioitumiselle. Siksi tiilikaton pesun yhteydessä kannattaa aina tehdä myös pinnoitus, joka muodostaa katolle kestävän suojan.

Lue tiilikaton pinnoituksesta lisää täältä »

Näin tiilikaton pesu ja pinnoitus etenevät

Ensin pesemme kattosi ja viimeistelemme sen kyllästämällä tiilien pinnan. Käytämme tiilikaton kyllästämiseen korkeapaineruiskulla suihkutettavaa vesiohenteista, vettä ja likaa hylkivää tiilikattopinnoitetta. Pinnoite kestää erinomaisesti UV-säteilyä, kulumista sekä lämpötilan vaihteluita.

Kyllästetty tiili hylkii tehokkaasti vettä ja likaa, jolloin se on jatkossa helpompi pitää puhtaana. Kyllästämisen avulla kattosi elinkaari pitenee merkittävästi.

Kysy hinta tiilikaton pesulle ja pinnoitukselle »

Jätä tarjouspyyntö

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
 Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Helpotusta isännöintitoimiston arkeen

Milloin olette viimeksi tarkistaneet taloyhtiönne katon kunnon? Jätä se tästedes meidän työksemme, ja keskity itse olennaiseen!

Jätä yhteydenottopyyntö