Katon syyshuolto

Ehjä ja toimiva katto ei ole itsestäänselvyys, vaan sen ylläpito onnistuu vain säännöllisellä kattohuollolla. Teemme syyshuollot edullisesti kaikenlaisille katoille.

Huollettu katto kestää talven rasitukset

Jokainen katto on syytä tarkastaa kahdesti vuodessa, keväällä ja syksyllä. Katon syyshuollolla varmistetaan, että talven pakkaset, lumikuorma ja lumien sulamisesta aiheutuva kosteus eivät tee tuhoja katolle tai sen alla oleville rakenteille.

Säännöllisyys ja suunnitelmallisuus ovat kattojen huollossa tärkeimmät periaatteet, jotta pysytään ajan tasalla siitä, mitä huoltotoimenpiteitä katto milloinkin tarvitsee. Kun viat havaitaan ajoissa, niiden korjaaminen on huomattavasti helpompaa ja halvempaa – esimerkiksi pienet vuotokohdat korjaantuvat tiivistämällä. Jo pelkkä katon säännöllinen puhdistaminen auttaa pitämään sen kunnon parempana.

Kokosimme ohjeistukset peltikattojen ja tiilikattojen huoltoon – tutustu myös niihin. Tulemme mielellämme suorittamaan huollot puolestasi.

» Pyydä tarjous syyshuollosta

Syksyn kattohuollon sisältö:

 1. Poistamme katolta kaikki irtoroskat, kuten lehdet ja havunneulaset.
 2. Puhdistamme räystäskourut ja rännit, jotta sulamisvesi pääsee keväällä liikkumaan vapaasti eikä jää rasittamaan kattoa tai sadevesijärjestelmää. Samalla tarkastamme, että sadevesijärjestelmän kiinnitykset ovat kunnossa.
 3. Tarkastamme läpiviennit ja niiden tiiveyden.
 4. Käymme kattoturvatuotteiden kiinnitykset ja toiminnan huolellisesti läpi.
 5. Arvioimme katon yleiskunnon ja teemme pienet korjaustyöt kuten sulatuskaapeleiden asennuksen takaisin kouruun tai syöksytorvien tukkeutumien avauksen.
 6. Teemme lyhyen sähköisen raportin, jolla kiinteistön kunnossapidosta vastaavat tahot saavat tarpeellista tietoa katon kunnosta.
 7. Mikäli tarkastuksessa ilmenee suurempia korjaustarpeita, niistä teemme erillisen tarjouksen ja suunnitelman.

» Pyydä tarjous syyshuollosta

Jätä tarjouspyyntö

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Helpotusta isännöintitoimiston arkeen

Milloin olette viimeksi tarkistaneet taloyhtiönne katon kunnon? Jätä se tästedes meidän työksemme, ja keskity itse olennaiseen!

Jätä yhteydenottopyyntö