Katonhuoltosopimus turvaa kattosi pitkäksi aikaa

Lataa tietopaketti

Kattohuoltosopimus turvaa taloyhtiön katon säännöllisen hoidon

Kattohuoltosopimuksen avulla varmistat, että katto on ja pysyy kunnossa – ilman, että kiipeät itse katolle ensinkään. Kattohuoltosopimus on palvelu, jonka avulla taloyhtiön, toimitilojen ja liikekiinteistöjen kattojen kunnossapito on huoletonta ja helppoa.

Sinun ei tarvitse ymmärtää katoista tai niiden kunnossapidosta mitään. Asiantuntijamme kiipeilee tarkastamaan katon kunnon ja hoitaa tarvittavat huoltotoimenpiteet puolestasi. Sinä saat tehdystä työstä raportin ja ajantasaista tietoa, missä kunnossa katto ja sen varusteet ovat.

Ensin kartoitetaan katon nykytila

Kattohuoltosopimus-palvelu alkaa aina katon perusteellisesta tarkastuksesta, jossa käydään läpi katteen kunto, läpiviennit, yläpohja, katevarusteet sekä sadevesijärjestelmät. Mikäli tarkastuksen aikana löytyy korjattavaa, asiat laitetaan kuntoon. Kattohuoltosopimus sopii siis myös kiinteistöille, joissa katon kunnosta ei ole tietoa tai joissa katolla on tunnistettuja ongelmia.

Ehjän ja hyvin hoidetun katon alla kotisi on turvassa! Katon pitää turvassa Keski-Suomen Kiinteistöpalvelun kattohuoltosopimus.

Säännöllinen huolto pidentää katon käyttöikää

Katto pysyy paremmassa kunnossa, kun sitä huolletaan säännöllisesti. Tämän vuoksi käymme keväisin ja syksyisin puhdistamassa katon, vesikourut ja rännikaivot roskista ja irtoliasta.

Tämä varmistaa, että katolle ei ala kertyä kosteutta, joka on omiaan lisäämään korroosiota ja kulumista.

Katolla käydessämme varmistamme aina, että

 • kulku katolle on turvallinen
 • katon varusteet ovat asianmukaisesti kiinni
 • vikoja tai vuodon merkkejä ei ole.

Näin esimerkiksi nuohoojan ja katolla liikkuvien asentajien työskentely on turvallista.

Laajempi kattotarkastus muutaman vuoden välein

Katto ei kulu sellaista vauhtia, että joka vuosi olisi syytä varautua yllätyksiin. Tämän vuoksi sovimme kanssasi välin, jolla katto ja sen kunto tarkastetaan perusteellisemmin.

Tavallisesti tämä tehdään viiden vuoden välein, mutta iäkkäämmällä katolla väli voi olla tiiviimpi.

Laajemman kartoituksen yhteydessä tarkastamme:

 • Katteen kunnon perusteellisesti
 • Läpivientien kunnon
 • Yläpohjan eristeiden ja rakenteiden kunnon
 • Näkyykö yläpohjassa merkkejä vuodoista tai muista ongelmista
 • Katevarusteiden kunnon ja turvallisuuden
 • Sadevesijärjestelmät ja niiden toimivuuden.

Puutumme epäkohtiin kattohuoltosopimuksen mukaan

Jos huomaamme käynnin yhteydessä ongelmia, voimme korjata ne saman tien tai tehdä töistä tarjouksen. Usein asiakkaamme toivovat, että pienet korjaustoimenpiteet tehdään samalla kertaa pois, kunhan työ dokumentoidaan selkeästi.

Mikäli jotain suurempaa löytyy, keskustelemme aiheesta aina kanssanne ennen töiden aloittamista. Näissä tilanteissa asiantuntijamme auttaa myös arvioimaan eri vaihtoehtoja ongelman ratkaisemiseksi.

Hyvin dokumentoitu ja selkeä tieto auttaa pitämään katosta huolta

Kartoituksen jälkeen saat kattavan kunnossapitoraportin ja jokaisen käynnin jälkeen tietoa siitä, miltä katolla näyttää. Kaikki tehdyt työt – kartoitukset, huoltokäynnit, korjaustyöt ja lumenpudotukset – kirjaamme sähköiseen huoltokirjaan. Näin sinun ei tarvitse muistella, onko kulkusilta uusittu minä vuonna ja milloin viimeisin korjaus olikaan.

Hyvin dokumentoitu työ helpottaa myös siinä tilanteessa, että jotain yllättävää tapahtuu. Huoltokirjan kautta tarkastat nopeasti esimerkiksi katolla käytetyn maalin sävyn sekä sen, mitä katolla on aikojen saatossa tehty.

Haluatko lisätietoa katon-huoltosopimuksesta?

Katto on kuitenkin tärkeä suoja koko kiinteistölle, mutta se jää helposti huomiotta, jos sen huoltoon ei ole selkeää suunnitelmaa.

Katonhuoltosopimus tuo turvaa uudelle tai vanhalle katolle

Keski-Suomen Kiinteistöpalvelun kattohuoltosopimus sopii niin uudelle kuin vanhallekin kiinteistölle.

Uusien kattojen kohdalla tavoite on tavallisesti ylläpitää kattoa ja varmistaa sille mahdollisimman pitkä elinkaari. Uusien kattojen osalta on myös syytä huomioida mahdolliset takuuajat ja niiden puitteissa toteuttajalta vaadittavat korjaukset.

Vanhojen kattojen osalta tarve voi olla puhtaasti kartoittaa, mitä katolle kannattaisi tehdä ja antaa jatkokunnossapidon osalta avaimet ammattilaisen käteen. Voi myös olla, että kattoremontti on ajankohtainen muutaman vuoden päästä, mutta tarkka ajankohta halutaan valita ajantaisen tilanteen mukaan.

Olipa kattosi vanha tai uusi, me pidämme siitä huolta.

Taloyhtiön kattohuollon kokenut ammattilainen

Keski-Suomen Kiinteistöpalvelu on taloyhtiön kattohuollon kokenut ammattilainen. Tarjoamme kokonaisvaltaisen kattohuollon kilpailukykyiseen hintaan.

Kattohuoltosopimuksen avulla kaikki tarvittavat katon kunnossapitotyöt tulevat hoidettua ajallaan ja voit nukkua levollisin mielin. Työmme jälki on markkinoiden laadukkainta ja käytämme työssämme vain korkealaatuisimpia valmisteita. Olemme Enkopurin sekä Kemperin sertifioimia.

Ota yhteyttä soittamalla tai jättämällä viesti

050 919 5071
info@kskiinteistopalvelu.fi

Jätä tarjouspyyntö

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Helpotusta isännöintitoimiston arkeen

Milloin olette viimeksi tarkistaneet taloyhtiönne katon kunnon? Jätä se tästedes meidän työksemme, ja keskity itse olennaiseen!

Jätä yhteydenottopyyntö