Ulkomaalaus

Hyväkuntoinen maalipinta on talon rakenteille tärkeä suoja, jonka huoltoa ei kannata laiminlyödä. Ammattilaisen tekemänä talon ulkomaalaus onnistuu nopeasti ja siististi.

Maalaamme talosi jälleen uudenveroiseksi

Hilseileekö talosi maalipinta? Pyydä meidät paikalle. Maalaamme talosi laadukkaille ulkomaaleillamme, ja talosi ulkoverhous näyttää jälleen kuin uudelta. Ehjä maalipinta myös estää kosteutta pääsemästä puumateriaaliin ja sen alla oleviin rakenteisiin.

Ulkomaalaus kannattaa tehdä noin kymmenen vuoden välein, jotta suoja sääolosuhteita vastaan kestää riittävänä. Maalaamalla puisen ulkoverhouksen käyttöikää saadaan pidennettyä helposti.

Jos talon puuverhous on jo päässyt muutenkin huonoon kuntoon, voi olla viisaampaa uusia koko ulkoverhous. Lue lisää ulkoverhousremontista täältä ».

Huolellisesti toteutettuna maalipinta on pitkäikäinen

Teemme ulkoverhousten maalaustyöt ammattitaidolla ja siistillä työnjäljellä omakotitaloihin sekä rivitaloihin. Pohjatöiden ja muiden toimenpiteiden tarve arvioidaan aina kohdekohtaisesti ja ne hinnoitellaan kiinteänä urakkana. Aikaa omakotitalon ulkomaalaukseen menee yleensä noin viikko.

Ulkoverhouksen maalaus aloitetaan esikäsittelyllä, jossa puun pinta puhdistetaan pölystä ja liasta harjaamalla tai pesemällä. Tarvittaessa myös vanha maali poistetaan ennen maalaamista. Maalausvaiheeseen kuuluu pohjamaalaus sekä pintamaalaus. Jos kyseessä on vielä hyvässä kunnossa olevan pinnan huoltomaalaus, voi yksikin maalikerros joskus riittää. Kun työ on valmis, siivoamme aina jälkemme asianmukaisesti.

Pyydä tarjous ulkomaalauksesta »

Helpotusta isännöintitoimiston arkeen

Milloin olette viimeksi tarkistaneet taloyhtiönne katon kunnon? Jätä se tästedes meidän työksemme, ja keskity itse olennaiseen!

Jätä yhteydenottopyyntö