Ulkomaalaus Jyväskylässä ja lähialueilla

Hyväkuntoinen maalipinta on talon rakenteille tärkeä suoja, jonka huoltoa ei kannata laiminlyödä. Ammattilaisen tekemänä talon ulkomaalaus onnistuu nopeasti ja siististi.

Maalaamme talosi jälleen uudenveroiseksi

Hilseileekö talosi maalipinta tai onko sen väri haalistunut? Pyydä meidät paikalle. Maalaamme talosi laadukkailla ulkomaaleilla, ja talosi ulkoverhous näyttää jälleen kuin uudelta.

Maalipinnan tehtävä on suojata puista ulkoverhousta kosteudelta, joka voi läpi päästessään aiheuttaa ikäviä seurauksia. Jos maalipinta on rapistunut, kosteus pääsee imeytymään suoraan rakenteisiin pehmentämään puumateriaalia ja aiheuttamaan homeongelmia. Lue lisää blogijutustamme Ulkoverhous on talosi sadetakki.

Ulkomaalaus kannattaa tehdä noin kymmenen vuoden välein, jotta suoja sääolosuhteita vastaan kestää riittävänä. Säännöllinen ulkomaalaus pidentää puisen ulkoverhouksen käyttöikää kohtalaisen pienellä panostuksella ja se suojaa pintaa sääolosuhteilta, auringolta ja kosteudelta, jolloin myös alemmat rakenteet ovat suojassa.

Jos talon puuverhous on jo päässyt muutenkin huonoon kuntoon, voi olla viisaampaa uusia koko ulkoverhous. Lue lisää ulkoverhousremontista täältä ».

Huolellisesti toteutettuna maalipinta on pitkäikäinen

Ulkomaalaus on monivaiheinen työ, joka on varminta teettää ammattilaisella. Esimerkiksi huolelliset pohjatyöt, asianmukainen suojaus ja oikeanlaisen maalin valinta ovat olennaisia asioita lopputuloksen onnistumisen kannalta.

Teemme ulkoverhousten maalaustyöt ammattitaidolla ja siistillä työnjäljellä omakotitaloihin sekä rivitaloihin. Pohjatöiden ja muiden toimenpiteiden tarve arvioidaan aina kohdekohtaisesti ja ne hinnoitellaan kiinteänä urakkana. Aikaa omakotitalon ulkomaalaukseen menee yleensä noin viikko, ja taloyhtiön kiinteistöjen maalaamisen hiukan enemmän. Tutustu esimerkiksi referenssiimme JVA:n luhtitalojen ulkomaalauksesta.

Ulkoverhouksen maalaus aloitetaan esikäsittelyllä, jossa puun pinta puhdistetaan pölystä ja liasta harjaamalla tai pesemällä. Tarvittaessa myös vanha maali poistetaan ennen maalaamista. Maalausvaiheeseen kuuluu pohjamaalaus sekä pintamaalaus. Jos kyseessä on vielä hyvässä kunnossa olevan pinnan huoltomaalaus, voi yksikin maalikerros joskus riittää. Kun työ on valmis, siivoamme aina jälkemme asianmukaisesti.

Pyydä tarjous ulkomaalauksesta »

Jätä tarjouspyyntö

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
 Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Helpotusta isännöintitoimiston arkeen

Milloin olette viimeksi tarkistaneet taloyhtiönne katon kunnon? Jätä se tästedes meidän työksemme, ja keskity itse olennaiseen!

Jätä yhteydenottopyyntö