Katon tiivistys Jyväskylässä ja lähialueilla

Vuotaako kattosi ja pääseekö talosi sisään kosteutta? Pyydä meidät tiivistysavuksi! Katon tiivistyksellä vuotokohdat saadaan luotettavasti korjattua.

Katon tiivistys on nopea apu kattovuotoihin

Katon tarkoitus on pitää vuodenaikojen mukanaan tuomat säävaihtelut talon ulkopuolella. Terve, tiivis katto on kiinteistön paras suoja arvon säilymiseksi.

Jos katossa on pienikin reikä, vettä pääsee talon sisälle ja rakenteisiin. Siksi on erittäin tärkeää reagoida nopeasti: kun huomaat katossasi vuotavan kohdan, toimi välittömästi ja pyydä meidät korjaamaan tilanne. Katon tiivistys on kustannustehokas tapa korjata vuotava katto ja edullinen vaihtoehto kattoremontille, sillä vuotokohdat ovat yleensä paikallisia.

Riskialttiita kohtia, joita kannattaa tarkkailla vuotojen varalta, ovat muun muassa läpiviennit, katon saumat ja kiinnityskohdat. Lue näistä lisää blogistamme.

Mitä nopeammin vuoto saadaan korjattua, sitä pienemmät ovat kosteusvauriot.

Näin katon tiivistys tehdään

Olemme valtuutettu Enkopur-asentaja ja teemme katon tiivistykset luotettavasti kaikenlaisiin kiinteistöihin Jyväskylässä ja lähialueilla. Tiivistämme kattosi vuotokohdat, pysty- ja vaakasaumat, kattoikkunat sekä jiirit laadukkailla, Pohjolassa testatuilla Enkewerkin ja Kemper Systemin tiivistysaineilla.

Aluksi katon pintatiivistyksessä kartoitetaan katon tila ja paikannetaan vuotokohdat. Sen jälkeen katto puhdistetaan vuotokohdalta irtoliasta, ruosteesta ja rasvasta. Vuotokohtien päälle levitetään pohjustusaine, joka toimii myös ruosteenestoaineena ja ”liimaa” Enkopurin kattopintaan.

Pohjustusaineen kuivumisen jälkeen päälle levitetään ensimmäinen kerros Enkopuria, jonka päälle asennetaan Polyflex-kuitukangas. Kuitukangas ottaa vastaan saumojen ja katon lämpöliikkeen ja tekee tiivistyksestä kestävän. Kuitukankaan päälle levitetään vielä toinen kerros Enkopuria, jotta saadaan aikaan kestävä, kumimainen ja nihkeä pinta.

Katto on vesitiivis heti viimeisen Enkopur-kerroksen jälkeen ja kestää saman tien kevyttä vesisadetta. Annamme tiivistämillemme kohdille 100 prosentin vesitiiveystakuun 5–10 vuodeksi.

Katon tiivistys onnistuu myös talvella

Enke Arctic Seal -tiivistysmassalla paikkaamme kattovuodot pitävästi pakkasellakin. Aine soveltuu tilapäisiin tiivistyksiin kaikille kattomateriaaleille ja se voidaan asentaa jopa -20 asteen lämpötilassa tai kosteallekin kattopinnalle. Tiivistysmassa on joustavaa ja erittäin tarttuvaa, eikä se vaadi pohjustamista. Kuivumisaika on noin viisi tuntia, minkä jälkeen aine kestää vahvikekuitujensa ansiosta napakasti paikoillaan vesitiiviinä.

Talven jälkeen väliaikainen tiivistys voidaan tehdä vielä uudestaan pysyvämpään paikkaamiseen tarkoitetulla Enkopur-polyuretaanimassalla. Se on yhteensopiva Enke Arctic Seal -massan kanssa, joten aiempaa tiivistystä ei tarvitse poistaa, vaan uusi kerros pystytään laittamaan sen päälle.

Pyydä tarjous katon pintatiivistämisestä »

Jätä tarjouspyyntö

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
 Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Helpotusta isännöintitoimiston arkeen

Milloin olette viimeksi tarkistaneet taloyhtiönne katon kunnon? Jätä se tästedes meidän työksemme, ja keskity itse olennaiseen!

Jätä yhteydenottopyyntö