Katon huolto kausittain

Säännölliset katon kausihuollot pitävät yllä katon kuntoa ja auttavat pysymään ajan tasalla katon tarvitsemista toimenpiteistä. Teemme jokakeväiset ja -syksyiset kausihuollot ammattitaidolla.

Säännöllinen huolto pidentää katon käyttöikää

Katto tarvitsee huoltoa säännöllisesti, ja suositeltavaa on huolehtia huolloista kahdesti vuodessa.

Katon huollolla varmistetaan paitsi katon kunto, myös talon pysyminen suojassa. Esimerkiksi katon puhtaanapidolla ja sadevesijärjestelmän toimivuudella on siinä, miten hyvin alemmat rakenteet pysyvät suojassa kosteudelta.

Katon keväthuollossa varmistetaan, että katto on talven jäljiltä hyvässä kunnossa ja kestää kesän säät auringonpaahteesta ja rankkasateisiin. Lue lisää katon keväthuollosta täältä »

Katon syyshuollossa varaudutaan taas tulevaan talveen ja sen rasituksiin. Sillä varmistetaan, että talven pakkaset, lumikuorma ja lumien sulamisesta aiheutuva kosteus eivät tee tuhoja katolle tai sen alla oleville rakenteille. Lue lisää katon syyshuollosta täältä »

Jos katon kunnosta on huolta ei epäilystä, huolto kannattaa toki tehdä vuodenajasta riippumatta. Monet huoltotoimenpiteet on mahdollista tehdä myös talvella.

» Pyydä tarjous katon huollosta

Jätä tarjouspyyntö

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
 Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Helpotusta isännöintitoimiston arkeen

Milloin olette viimeksi tarkistaneet taloyhtiönne katon kunnon? Jätä se tästedes meidän työksemme, ja keskity itse olennaiseen!

Jätä yhteydenottopyyntö