Katon huolto kausittain

Säännölliset katon kausihuollot pitävät yllä katon kuntoa ja auttavat pysymään ajan tasalla katon tarvitsemista toimenpiteistä. Teemme jokakeväiset ja -syksyiset kausihuollot ammattitaidolla.

Säännöllinen huolto pidentää katon käyttöikää

Katto tarvitsee huoltoa säännöllisesti, ja suosittelemme huoltoja tehtäväksi kahdesti vuodessa.

Katon huollolla varmistetaan katon kunto, puhtaus ja toimivuus sekä se, että katto pitää myös talon suojassa. Esimerkiksi katon eheydellä, puhtaanapidolla ja sadevesijärjestelmän toimivuudella on merkitystä siinä, miten hyvin alemmat rakenteet pysyvät suojassa kosteudelta.

Katon keväthuollossa varmistetaan, että katto on talven jäljiltä ehjänä ja hyväkuntoisena kesän auringonpaahteisiin ja rankkasateisiin. Lue lisää katon keväthuollosta täältä »

Katon syyshuollossa varaudutaan taas tulevaan talveen ja sen rasituksiin. Sillä varmistetaan, että talven pakkaset, lumikuorma ja lumien sulamisesta aiheutuva kosteus eivät tee tuhoja katolle tai sen alla oleville rakenteille. Lue lisää katon syyshuollosta täältä »

Jos katon kunnosta on huolta, huolto kannattaa toki tehdä vuodenajasta riippumatta. Joitakin huoltotoimenpiteet on mahdollista tehdä myös talvella.

» Pyydä tarjous katon huollosta

Jätä tarjouspyyntö

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
 Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Helpotusta isännöintitoimiston arkeen

Milloin olette viimeksi tarkistaneet taloyhtiönne katon kunnon? Jätä se tästedes meidän työksemme, ja keskity itse olennaiseen!

Jätä yhteydenottopyyntö