Peltikaton pesu Jyväskylässä ja lähialueilla

Vaikka peltikatto onkin yleensä helppohoitoinen, sekin tarvitsee perushuollon lisäksi toisinaan kokonaisvaltaista puhdistusta. Pesemällä peltikatto siistiytyy huomattavasti.

Peltikaton pesu kannattaa jättää ammattilaiselle

Peltikaton pesu on hyvä muistaa ainakin syksyllä ja keväällä.Vuodenaikojen vaihdellessa peltikatolle kertyy pinttynyttä likaa, siitepölyä, katupölyä, nokea, puista irronnutta roskaa tai esimerkiksi levää, joten pesu tai vähintäänkin mekaaninen puhdistus on aika ajoin aiheellinen. Lika ja roskat sitovat itseensä kosteutta, joka saa pidemmän päälle peltikatossa aikaan ruostumista. Ruoste puolestaan saa lopulta aikaan reiän, josta voi seurata paljon harmia koko talolle ja sen asukkaille.

Milloin peltikaton pesu ja muut huoltotyöt ovat tarpeen ?

Tutustu oppaaseemme, johon kokosimme ohjeita katon kunnosta huolehtimiseen.

Säännöllinen perushuolto on tietysti kaiken lähtökohta, mutta lisäksi tarvitaan muita katon toimivuutta ylläpitäviä ja parantavia toimenpiteitä.

Peltikaton pesu pidentää katon käyttöikää

Säännöllinen puhdistaminen pidentää peltikaton käyttöikää. Mitä paremmin peltikatto pidetään puhtaana, sitä hitaammin sen pinta kuluu. Uuden tai vastamaalatun peltikaton pinnan puhdistamiseen voi riittää pelkkä vesisade, mutta kun pinta alkaa ikääntyä, puhtaanapito vaatii myös katon omistajan panosta.

Märkä peltikatto on aina liukas, joten työturvallisuudesta on tärkeää huolehtia asianmukaisesti. Siksi peltikaton pesu on viisainta jättää kattoalan ammattilaisen tehtäväksi. Samalla on hyvä puhdistaa myös räystäskourut, kun kerran katolla ollaan.

Jos peltikatto tarvitsee myös maalausta, se on järkevää tehdä pesun kanssa samassa yhteydessä. Lue lisää peltikaton maalauksesta täältä ».

Kysy hinta peltikaton pesulle »

Jätä tarjouspyyntö

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
 Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Helpotusta isännöintitoimiston arkeen

Milloin olette viimeksi tarkistaneet taloyhtiönne katon kunnon? Jätä se tästedes meidän työksemme, ja keskity itse olennaiseen!

Jätä yhteydenottopyyntö