Lumenpudotus Jyväskylässä ja lähialueilla

Katolle kertyvä lumi on riski sekä katon rakenteille että alla oleville ihmisille ja omaisuudelle. Teemme lumenpudotukset turvallisesti kaikenlaisten talojen katoilta.

Lumenpudotus estää kattoasi ja sen alla kulkevia vahingoittumasta

Lumenpudotus Jyväskylässä omakotitaloille: pyydä tajous!

Runsaslumisina talvina lumenpudotus omakotitalossa kannattaa. Vaikka suomalaiset katot onkin mitoitettu kestämään tietty määrä lumen painoa, suuret lumikuormat aiheuttavat turhaa rasitusta katon rakenteille.

Erityisesti kevyet katokset, läpiviennit, kevyt hormit, rännit ja kattoturvavarusteet voivat rikkoutua liian suuren painon alla tai lumien liikkuessa. Lumi saattaa myös kerääntyä katolle epätasaisesti, jolloin katon rakenteet rasittuvat toispuolisesti ja katon kantokyky heikentyy.

Jos katolla havaitaan jääpuikkoja ja jäätä, voi olla kyse katon lämpövuodosta. Silloin vedenpaine muodostuneen jään alla voi pahimmillaan aiheuttaa sen, että vesi pääsee lopulta täysin ehjästäkin katosta läpi. Lumenpudotuksella tämä riski voidaan välttää.

Tärkeä syy lumenpudotukseen on myös turvallisuusnäkökulma. Katolta hallitsemattomasti putoava painava lumimassa ja jää voivat aiheuttaa pahaa vahinkoa katon räystäiden alla oleville ihmisille ja omaisuudelle.

Lue lisää blogistamme Miksi ja milloin lumi tulisi pudottaa katolta?

Lumenpudotus Jyväskylässä turvallisesti ammattilaisen hoitamana

Pudotamme jäätä ja lunta turvallisesti, kattoja vahingoittamatta Jyväskylän seudulla. Teemme lumenpudotuksia niin kerrostalojen kuin omakotitalojenkin katoilta. Hoidamme halutessasi myös lumen pois pihapiiristäsi.

Jokaisella lumenpudottajallamme on käytössään asianmukainen turvavarustus. Lumenpudotuksissamme on myös aina mukana ”alamies”, joka valvoo ja varmistaa, ettei lumenpudotuksesta aiheudu vaaraa sivullisille tai omaisuudellesi.

Pyydä lumenpudotusammattilainen apuun »

Jätä tarjouspyyntö lumenpudotuksesta

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Helpotusta isännöintitoimiston arkeen

Milloin olette viimeksi tarkistaneet taloyhtiönne katon kunnon? Jätä se tästedes meidän työksemme, ja keskity itse olennaiseen!

Jätä yhteydenottopyyntö