Peltikaton maalaus Jyväskylässä ja lähialueilla

Onko peltikattosi väri muuttunut likaiseksi tai haalistuneeksi? Maalaamalla katolle saadaan aivan uusi ilme. Ehjä maalipinta myös suojaa peltikattoa ruostumiselta.

Peltikaton maalaus pidentää katon käyttöikää

Peltikaton maalaus on tavallisesti tarpeen 10–15 vuoden välein. Sään rasitukset, lumimassat ja auringonpaahde rasittavat katon pintaa väistämättä, ja katon maalaaminen on tärkein keino pitää pinta kunnossa. Huoltomaalauksen ajankohtaisuuden tunnistaa maalin hilseilystä, värin haalistumisesta ja pellin ruostumisesta, mutta viisaampaa on toimia jo ennen näiden merkkien ilmaantumista.

Maalaaminen tekee peltikatosta aivan uuden näköisen, mutta se ei silti ole pelkästään kosmeettinen toimenpide. Ehjä maalipinta antaa peltikatolle suojan sään rasituksilta estää sitä ruostumasta ja reikiintymästä, ja pidentää näin katon käyttöikää huomattavasti.

Jos mietit, tarvitseeko peltikattosi maalausta vai kattoremonttia, lue blogijuttumme aiheesta täältä. Tutustu myös peltikaton maalaus -referensseihimme: lisäsimme peltikatolle käyttöikää As Oy Jyväskylän Pitkäkatu 27:ssa ja As Oy Viitakurvissa.

Peltikaton pesulla on myös tärkeä merkitys katon kunnon ylläpidossa, ja jos kyse on vain pintaan kertyneestä liasta, peltikaton pesu voi riittää toimenpiteeksi.

Milloin peltikatto tarvitsee huoltoa?

Tutustu oppaaseemme, johon kokosimme ohjeita katon kunnosta huolehtimiseen.

Säännöllinen perushuolto on tietysti kaiken lähtökohta, mutta lisäksi tarvitaan muita katon toimivuutta ylläpitäviä ja parantavia toimenpiteitä.

Näin peltikaton pesu ja maalaus etenevät

Ennen peltikaton varsinaista maalausta tarkastamme katon yleiskunnon. Tutkimme, onko katossa vuotokohtia tai ruostevaurioita. Mikäli löydämme korjattavaa, teemme korjaukset ennen katon käsittelyä erillisenä työnä.

Jos katto saa ehjän paperit heti kättelyssä, puhdistamme peltikaton huolellisesti sitä varten kehitetyillä pesuaineilla ja maalaamme katon siististi ammattilaisen ottein.

Kysy hinta peltikaton maalaukselle »

Jätä tarjouspyyntö

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
 Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Helpotusta isännöintitoimiston arkeen

Milloin olette viimeksi tarkistaneet taloyhtiönne katon kunnon? Jätä se tästedes meidän työksemme, ja keskity itse olennaiseen!

Jätä yhteydenottopyyntö