Katon keväthuolto

Suomen talvi on katoille suuri rasitus. Siksi keväällä on aina syytä tarkastaa katon kunto ja tehdä tarvittavat huoltotoimenpiteet. Teemme keväthuollot edullisesti kaikille katoille.

Katon keväthuolto pidentää katon käyttöikää

katon keväthuolto on syytä tehdä joka kevät. Katon keväthuollon erityinen tarkoitus on varmistaa, että katto on talven jäljiltä hyvässä kunnossa ja kestää tulevan kesän säät auringonpaahteista kaatosateisiin.

Säännöllisyys ja suunnitelmallisuus ovat kattojen huollossa tärkeimmät periaatteet, jotta pysytään ajan tasalla siitä, mitä huoltotoimenpiteitä katto milloinkin tarvitsee. Kun viat havaitaan ajoissa, niiden korjaaminen on huomattavasti helpompaa ja halvempaa – esimerkiksi pienet vuotokohdat korjaantuvat tiivistämällä. Jo pelkkä katon säännöllinen puhdistaminen auttaa pitämään sen kunnon parempana.

Kokosimme ohjeistukset peltikattojen ja tiilikattojen huoltoon – tutustu myös niihin. Tulemme mielellämme suorittamaan huollot puolestasi.

» Pyydä tarjous katon keväthuollosta

› Mistä tiedän milloin katto tarvitsee huoltoa? – Lataa ilmainen opas!

Keväthuolto sisältää:

 1. Poistamme katolta kaikki irtoroskat, kuten lehdet ja havunneulaset.
 2. Puhdistamme räystäskourut ja rännit, jotta sadevesi pääsee poistumaan oikeaa reittiä eikä kastele turhaan talon muita rakenteita. Samalla tarkastamme, että sadevesijärjestelmän kiinnitykset ovat kunnossa.
 3. Tarkastamme läpiviennit ja niiden tiiveyden.
 4. Käymme kattoturvatuotteiden kiinnitykset ja toiminnan huolellisesti läpi.
 5. Arvioimme katon yleiskunnon ja teemme pienet korjaustyöt kuten sulatuskaapeleiden asennuksen takaisin kouruun tai syöksytorvien tukkeutumien avauksen.
 6. Teemme lyhyen sähköisen raportin, jolla kiinteistön kunnossapidosta vastaavat tahot saavat tarpeellista tietoa katon kunnosta.
 7. Mikäli tarkastuksessa ilmenee suurempia korjaustarpeita, niistä teemme erillisen tarjouksen ja suunnitelman.

» Pyydä tarjous katon keväthuollosta

Jätä tarjouspyyntö

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Helpotusta isännöintitoimiston arkeen

Milloin olette viimeksi tarkistaneet taloyhtiönne katon kunnon? Jätä se tästedes meidän työksemme, ja keskity itse olennaiseen!

Jätä yhteydenottopyyntö