Kattovuodot kuriin pakkasellakin

Talvi tulossa ja katto vielä paikkaamatta? Onneksi se ei ole vieläkään myöhäistä. Enke Arctic Seal -tiivistemassan avulla vuotava katto saadaan paikattua pitävästi myös pakkasella.

Katon tiivistys talvella

Pakkanen ja kosteus eivät enää estä katon tiivistämistä

Yleensä vuotavien kattojen korjaustyöt pyritään ajoittamaan kesäaikaan, mutta aina se ei ole mahdollista. Jos kattovuoto havaitaan talvella, se on tietysti silloinkin päästävä korjaamaan mahdollisimman pian.

Esimerkiksi loppusyksystä ja kevättalvella säät voivat olla hyvinkin vaihtelevia: välillä katto joutuu kestämään suuriakin määriä vettä ja sitten taas pakastuu. Säiden vaihdellessa paikkaamisen kanssa on oltava nopea, sillä seuraavat päivät voivat tuoda tullessaan hankalan sään ja sen myötä suuretkin vahingot vuotavalle katolle ja talon rakenteille.

Talviolosuhteet asettavat vaatimuksia tiivistämiseen käytettäville aineille. Tavalliset tiivistysmassat eivät ole käyttökelpoisia pakkasella ja kostealla kelillä, mutta uusi Enke Arctic Seal -tiivistysmassa sopii juuri näihin tilanteisiin, jopa -20 °C lämpötilaan asti.

Luotettava tilapäinen tiivistys

Arctic Seal on tarkoitettu kosteissa ja kylmissä olosuhteissa tehtäviin tilapäisiin tiivistyksiin. Se on kehitetty erityisesti Pohjoismaiden markkinoille vastaamaan akuuttia tiivistystä talviaikaan tarvitsevien kattojen haasteisiin. Tuote on liuotinvapaa ja se sopii kaikille kattomateriaaleille. Myös lasikatteiden ja kattoikkunoiden tiivistykset onnistuvat Arctic Sealilla.

Tiivistäminen vaatii luonnollisesti sen, että lumi on puhdistettava pois katon paikkausta vaativasta kohdasta. Pintaa ei kuitenkaan tarvitse saada täysin kuivaksi, sillä Arctic Seal tarttuu kosteaankin pintaan. Aine toimii todella nopeasti ja pelastaa katon sekä sen alaiset rakenteet suuremmilta vaurioilta.

Kesän tullen katto usein halutaan tiivistää vielä perusteellisemmin, ja silloin on etua Arctic Sealin yhteensopivuudesta Enkopur-takuutiivistystekniikan kanssa. Arctic Sealin avulla katon vuotokohdat saadaan tukittua turvallisesti talvikauden ajaksi, ja myöhemmin Enkopur-tekniikalla käsiteltynä katto saa vuotamattomuustakuun vähintään viideksi vuodeksi.

Pyydä meidät tiivistämään kattosi talvenkestäväksi!

Helpotusta isännöintitoimiston arkeen

Milloin olette viimeksi tarkistaneet taloyhtiönne katon kunnon? Jätä se tästedes meidän työksemme, ja keskity itse olennaiseen!

Jätä yhteydenottopyyntö