Katon tiivistys

Vuotaako kattosi ja pääseekö talosi sisään kosteutta? Pyydä meidät tiivistysavuksi! Katon tiivistyksellä vuotokohdat saadaan luotettavasti korjattua.

Katon tiivistys on nopea apu kattovuotoihin

Katon tarkoitus on pitää vuodenaikojen mukanaan tuomat säävaihtelut talon ulkopuolella. Terve, tiivis katto on kiinteistön paras suoja arvon säilymiseksi.

Jos katossa on pienikin reikä, vettä pääsee talon sisälle ja rakenteisiin. Siksi on erittäin tärkeää reagoida nopeasti: kun huomaat katossasi vuotavan kohdan, toimi välittömästi ja pyydä meidät korjaamaan tilanne. Katon tiivistys on edullinen vaihtoehto kattoremontille, sillä vuotokohdat ovat yleensä paikallisia.

Mitä nopeammin vuoto saadaan korjattua, sitä pienemmät ovat kosteusvauriot.

Näin toimimme:

Tiivistämme kattosi vuotokohdat, pysty- ja vaakasaumat, kattoikkunat sekä jiirit laadukkailla, Pohjolassa testatuilla Enkewerkin ja Kemper Systemin tiivistysaineilla. Katon tiivistys on edullinen vaihtoehto kattoremontille, sillä vuotokohdat ovat yleensä paikallisia. Annamme tiivistämillemme kohdille 100 prosentin vesitiiveystakuun 5–10 vuodeksi.

Pyydä tarjous katon pintatiivistämisestä »

Helpotusta isännöintitoimiston arkeen

Milloin olette viimeksi tarkistaneet taloyhtiönne katon kunnon? Jätä se tästedes meidän työksemme, ja keskity itse olennaiseen!

Jätä yhteydenottopyyntö