Peltikaton pesu ja maalaus

Onko peltikattosi väri muuttunut likaiseksi tai haalistuneeksi? Pesemällä ja maalaamalla katolle saadaan aivan uusi ilme. Ehjä maalipinta myös suojaa kattoa ruostumiselta.

Peltikaton pesu kannattaa jättää ammattilaiselle

Vaikka peltikatto onkin yleensä helppohoitoinen, sekin tarvitsee toisinaan kokonaisvaltaista puhdistusta. Katolle voi syntyä esimerkiksi värjäytymiä ja sinne voi kertyä siitepölyä tai muuta likaa. Märkä peltikatto on aina liukas, joten työturvallisuudesta on tärkeää huolehtia asianmukaisesti. Siksi peltikaton pesu on viisainta jättää kattoalan ammattilaisen tehtäväksi.

Peltikaton maalaus pidentää katon käyttöikää

Maalaaminen tekee peltikatosta aivan uuden näköisen, mutta se ei silti ole pelkästään kosmeettinen toimenpide. Maalipinta antaa peltikatolle suojan sään rasituksilta ja pidentää katon käyttöikää huomattavasti.

Näin toimimme:

Ennen peltikaton varsinaista maalausta tarkastamme katon yleiskunnon. Tutkimme, onko katossa vuotokohtia tai ruostevaurioita. Mikäli löydämme korjattavaa, teemme korjaukset ennen katon käsittelyä erillisenä työnä. Jos katto saa ehjän paperit heti kättelyssä, puhdistamme peltikaton sitä varten kehitetyillä pesuaineilla ja maalaamme katon.

Kysy hinta peltikaton pesulle ja maalaukselle »

Helpotusta isännöintitoimiston arkeen

Milloin olette viimeksi tarkistaneet taloyhtiönne katon kunnon? Jätä se tästedes meidän työksemme, ja keskity itse olennaiseen!

Jätä yhteydenottopyyntö