Kattoremontti on talosi tärkein remontti

Kun kattoremontille on tarvetta, sen toteuttamisessa ei kannata aikailla. Parhaiten kattoremontin tarpeen saa selville ammattilaisen tekemällä kuntokartoituksella.

Kattoremontin viivyttely ei kannata

Katto suojaa talon alempia rakenteita, joten sen kunnosta on ehdottomasti pidettävä huolta. Säännöllisellä huollolla ja tarvittavilla pienemmillä korjauksilla katon käyttöikää voidaan pidentää, mutta ennen pitkää kattoremontti on väistämätön, oli kyse sitten tiili-, huopa- tai peltikatosta.

Kun havaitset katossasi ongelmia, tartu toimeen välittömästi. Jos pitkität kattoremonttipäätöstä, kattosi kunto ehtii heikentyä entisestään ja tuoda mukanaan entistä suurempia vaivoja.

Näin etenemme yhteydenottosi jälkeen:

1. Katon kuntokartoitus

Ennen kattoremontin aloittamista teemme perusteellisen tilannekartoituksen. Tarkistamme kattosi kunnon rakenteita myöten.

2. Kattoremonttisuunnitelma

Koostamme kuntokartoituksen pohjalta remonttisuunnitelman urakkahintaisen tarjouksen kera.

3. Kattoremontin toteutus

Kun olemme lyöneet tarjouksesta kättä päälle, sovimme yhdessä sinulle sopivan kattoremonttiajankohdan. Toteutamme räätälöidyn remontin katollesi sovittuna ajankohtana suunnitelman mukaisesti. Maksat laskun vasta, kun työ on valmis.

Kysy hinta kattoremontille »

Helpotusta isännöintitoimiston arkeen

Milloin olette viimeksi tarkistaneet taloyhtiönne katon kunnon? Jätä se tästedes meidän työksemme, ja keskity itse olennaiseen!

Jätä yhteydenottopyyntö