Kattoremontit Jyväskylässä ja lähialueilla

Kun katon huollolle tai kattoremontille on tarvetta, sen toteuttamisessa ei kannata aikailla. Parhaiten kattoremontin tarpeen saa selville ammattilaisen tekemällä katon kuntokartoituksella.

Kattoremontin viivyttely ei kannata

Katto suojaa talon alempia rakenteita, joten sen kunnosta on ehdottomasti pidettävä huolta. Säännöllisellä huollolla ja tarvittavilla pienemmillä korjauksilla katon käyttöikää voidaan pidentää, mutta ennen pitkää kattoremontti on väistämätön, oli kyse sitten tiili-, huopa- tai peltikatosta.

Katon pinnoitus on järkevä vaihtoehto kattoremontille, mikäli vesikate on vielä ehjä ja pinnoitettavissa. Kattoremontti on kuitenkin aiheellinen viimeistään silloin, kun kosteus on päässyt vesikatteesta läpi kastelemaan katon alempia rakenteita. Myös katon huono tuulettuvuus on pätevä syy kattoremonttiin, samoin painaumat katossa ja kiinnikkeiden heikko kunto.

Kun havaitset katossasi ongelmia, tartu toimeen välittömästi. Jos pitkität kattoremonttipäätöstä, kattosi kunto ehtii heikentyä entisestään ja tuoda mukanaan entistä suurempia ongelmia.

Kattoremontin voi tehdä myös talvella

Kattoremontin ei tarvitse ajoittua kesäaikaan, vaan ammattilaisen toteuttamana se onnistuu mainiosti talvellakin. Vesikattoremontissa lämmöneristeisiin ei yleensä tarvitse puuttua, joten pakkanen ei pääse sisälle asti.

Talven kuiva sää on kattoremontin kannalta hyvä asia, jonka takia remontissa voidaan selvitä vähemmällä suojauksella kuin kesäaikaan. Talvella kattoremontti myös hoituu roudan takia siistimmin ja vähempien ruuhkien ansiosta kesäaikaista kattoremonttia nopeammin. Lue lisää talven kattoremontista blogistamme.

Paljonko kattoremontti maksaa?

Kattoremontin hinta määräytyy katon pinta-alan ja muiden ominaisuuksien mukaan. Laskurillamme saat suuntaa antavan arvion oman kattoremonttisi hinnasta, mutta hinta tarkentuu aina vasta katon huolellisessa tarkastuksessa. Voit lukea kattoremontin hinnoittelusta lisää blogistamme Mistä kattoremontin hinta muodostuu.

Kysy hinta kattoremontille »

Kattoremontin tarve selviää kuntokartoituksella

Näin etenemme yhteydenottosi jälkeen:

1. Katon kuntokartoitus

Ennen kattoremontin aloittamista teemme perusteellisen tilannekartoituksen. Tarkistamme kattosi kunnon rakenteita myöten.

2. Kattoremonttisuunnitelma

Koostamme kuntokartoituksen pohjalta remonttisuunnitelman urakkahintaisen tarjouksen kera.

3. Kattoremontin toteutus

Kun olemme lyöneet tarjouksesta kättä päälle, sovimme yhdessä sinulle sopivan kattoremonttiajankohdan. Toteutamme räätälöidyn remontin katollesi Jyväskylässä tai lähialueella sovittuna ajankohtana suunnitelman mukaisesti. Maksat laskun vasta, kun työ on valmis.

» Pyydä tarjous kattoremontista

Jätä tarjouspyyntö lumenpudotuksesta

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Helpotusta isännöintitoimiston arkeen

Milloin olette viimeksi tarkistaneet taloyhtiönne katon kunnon? Jätä se tästedes meidän työksemme, ja keskity itse olennaiseen!

Jätä yhteydenottopyyntö