Varaa kesän katto- ja julkisivuremontit jo nyt

Kesään on enää muutama kuukausi matkaa, samoin vuoden vilkkaimpaan katto- ja julkisivuremonttien sesonkiin! Nyt onkin fiksua varata remonttiaika, kun urakoitsijan kalentereissa on vielä tyhjää. Olipa suunnitelmissasi kattoremontti, katon pinnoitus, ulkomaalaus tai joku muu remontti – mitä nopeammin toimit, sitä paremmista hyödyistä pääset nauttimaan!

Kesän katto- ja julkisivuremontit kannattaa varata ajoissa.

Toimi ajoissa, hyödyt eniten

Kesäkuukaudet ovat katto- ja julkisivuremonttien kuuminta sesonkia. Viimeistään nyt onkin järkevää alkaa toimia, jos suunnitelmissa on toteuttaa remontti kesän aikana. Tässä kuusi hyvää syytä, miksi kannattaa tarttua toimeen heti:

Remontti mahtuu varmasti urakoitsijan kalenteriin

Katto- ja julkisivuremonttien sesonki on kesällä, joten on ollut tilanteita, joissa olemme joutuneet myymään asiakkaillemme ei-oota. Mitä aikaisemmin olet remontin varaamisen kanssa liikkeellä, sitä varmemmin sen toteutus saadaan mahtumaan nopeasti täyttyvään varauskalenteriimme.

Voit varata haluamasi remonttiajan

Kun urakoitsijan kalenteri ei ole vielä täyttynyt, pääset todennäköisemmin varaamaan itsellesi sopivimman ajankohdan remonttia varten. Me Keski-Suomen Kiinteistöpalvelun kattoammattilaiset olemme tarkkoja siitä, että sovitut aikataulut pitävät. Kun toimenpiteen ajankohta on hyvissä ajoin tiedossasi, voit tehdä luottavaisin mielin suunnitelmia kesälle.

› Vuosihuoltospimus on kattosi turva – Lue lisätietoa eduista!

Ehdit varautua remontin kustannuksiin

Pyytäessäsi tarjouksen remontista jo nyt, sen hintakin on tiedossasi hyvissä ajoin ja vältyt taloudellisilta yllätyksiltä. Voit varautua kuluerään jo ennakkoon laittamalla kevään kuluessa rahaa säästöön ja ottaa sen huomioon myös kesän lomasuunnitelmia tehdessäsi.

Hinta saattaa olla huokeampi

Jos olet varaamassa remonttia vasta keskikesän kiireisimmän sesongin aikaan, hinnat ovat erittäin todennäköisesti keväällä tehtyjä varauksia kalliimmat. Ole siis ajoissa liikkeellä, niin kesälomakassaankin jää enemmän täytettä.

Voit vertailla tarjouksia

Nyt on vielä hyvin aikaa tutustua eri urakoitsijoiden tarjoamiin palveluihin ja referensseihin. Voit pyytää muutamalta luotettavimmalta vaikuttavalta toimijalta tarjouksen, joita voit vertailla rauhassa ennen ostopäätöksen tekemistä.

Varmista huoleton kesä

Kun olet ajoissa liikkeellä remontin varaamisen kanssa, ei ole pelkoa siitä että se lykkääntyisi taas yhdellä vuodella. Ajallaan tehdyt remontit ja huollot ovat paras tapa pitää huolta katon ja julkisivun kunnosta sekä ennaltaehkäistä monenlaisten vaurioiden syntymistä. Kun osaavat ammattilaiset pitävät huolta kiinteistösi terveydestä, voit keskittyä rauhassa nauttimaan kesästä ja auringosta!

Varaa kesän katto- ja julkisivuremontit meiltä nyt

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä! Hoidamme talosi katon tai julkisivun viimeisen päälle ammattimaisesti kuntoon.

Tilaa maksuton kartoituskäynti, jätä tarjouspyyntö alta tai soita meille suoraan numeroon 050 919 5071.

Helpotusta isännöintitoimiston arkeen

Milloin olette viimeksi tarkistaneet taloyhtiönne katon kunnon? Jätä se tästedes meidän työksemme, ja keskity itse olennaiseen!

Jätä yhteydenottopyyntö