Tiilikaton pesu ja pinnoitus

Onko tiilikattosi puhdistuksen ja ilmeen kohennuksen tarpeessa? Pesemme, kyllästämme ja pinnoitamme kaikenkokoisia tiilikattoja. Näin kattosi saa samalla kertaa siistin ulkonäön ja suojaavan pinnan.

Tiilikaton pesu poistaa sammaleen ja lian

Jos tiilikatollasi on sammalta, jäkälää tai näkyviä ilmansaasteita, katon pesu on tarpeen. Pesemme tiilikattosi korkeapainepesurilla tiilipinnoille suunnitellun suuttimen avulla. Pesun jälkeen kattosi on kuin uusi. Korkealaatuisen pesumenetelmämme ansiosta voit heittää hyvästit sammaleelle ja lialle. Kattotiilesi säilyvät pesussa moitteettomina ja säihkyvät pian puhtauttaan!

Kysy hinta tiilikaton pesulle »

Tiilikaton pinnoitus ja kyllästys

Tiilikaton pinnoitus on huomattavasti kattoremonttia edullisempi vaihtoehto, ja se sopii niin uusille kuin vanhoillekin katoille. Pinnoituksen ansiosta kattosi toimintakyky ja yleisilme palautuvat uudenveroisiksi. Pinnoitettu katto hylkii tehokkaasti vettä ja kosteutta mutta myös kasvustoa.

Näin me toimimme:

Ennen pinnoitusta pesemme kattosi ja viimeistelemme sen kyllästämällä tiilien pinnan. Käytämme tiilikaton kyllästämiseen korkeapaineruiskulla suihkutettavaa vesiohenteista, vettä ja likaa hylkivää tiilikattopinnoitetta. Pinnoite kestää erinomaisesti UV-säteilyä, kulumista sekä lämpötilan vaihteluita. Kyllästetty tiili hylkii tehokkaasti vettä ja likaa. Kyllästämisen avulla kattosi elinkaari pitenee merkittävästi.

Kysy hinta tiilikaton pinnoitukselle »

Helpotusta isännöintitoimiston arkeen

Milloin olette viimeksi tarkistaneet taloyhtiönne katon kunnon? Jätä se tästedes meidän työksemme, ja keskity itse olennaiseen!

Jätä yhteydenottopyyntö