Onko jo liian myöhä ulkoverhoilun maalaukselle?

Kesä ja kesälomat menivät muuta puuhastellessa ja pitkään suunnitteilla ollut talon ulkoverhoilun maalaus jäi tekemättä tänäkin vuonna. Ei hätää – alkusyksy on erinomaista ulkomaalausaikaa!

Elokuu lasketaan vielä kesäkuukaudeksi, eikä suotta: kuivaa keliä ja aurinkoisia päiviä on riittänyt useana vuotena reilusti jopa pitkälle syyskuun puolelle.

Ulkomaalauksessa kannattaa luottaa ammattilaiseen, joka tekee sen ripeästi ja huolella. Asianmukaisesti tehdyt pohjatyöt ja oikein valittu maali takaavat kestävän ja hyvän näköisen maalipinnan vuosikausiksi. Huolella toteutettu ulkomaalaus auttaa suojaamaan talosi ulkopintaa kosteuden imeytymiseltä rakenteisiin ja sen myötä välttämään ikävät homevauriot. Noin kymmenen vuoden välein tehtävä talon ulkomaalaus pidentää puisen ulkoverhouksen käyttöikää merkittävästi.

Kuinka talon ulkoverhouksen maalaus toteutetaan?

  1. Lika ja pöly puhdistetaan puun pinnasta harjaamalla tai pesemällä.
  2. Vanha maali poistetaan tarvittaessa.
  3. Pohjamaalaus.
  4. Pintamaalaus. Yksi maalikerros voi riittää hyvässä kunnossa olevan pinnan huoltomaalaukseen.
  5. Loppusiivous.

Näiden työvaiheiden mukaiseen omakotitalon ulkomaalaukseen menee ammattilaiselta noin viikko, ja isompien kiinteistöjen maalaus vie tietysti jonkin verran enemmän aikaa.

Pyydä meiltä tarjous ja tehdään talosi ulkomaalaus vielä hyvän sään aikaan!

Helpotusta isännöintitoimiston arkeen

Milloin olette viimeksi tarkistaneet taloyhtiönne katon kunnon? Jätä se tästedes meidän työksemme, ja keskity itse olennaiseen!

Jätä yhteydenottopyyntö