Lumiesteiden asennus ja rikkinäisten kattotiilien vaihto omakotitaloon

Jyväskylässä sijaitsevaan omakotitaloon asennettiin talven kynnyksellä lumiesteet ja vaihdettiin rikkinäiset kattotiilet. Tyytyväinen asiakas kertoo erinomaisen ammattitaidon ja asiakaspalveluasenteen välittyneen heti ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien.

Kattoasiat kuntoon ennen talvea

Rikkinäisten kattotiilien vaihtaminen ja puuttuvien lumiesteiden asentaminen tulivat nopeasti ajankohtaiseksi, kun Anniina Vuorio perheineen teki talokaupat omakotitalosta marraskuussa 2020.

”Kuntotarkastuksessa huomattiin rikkinäiset kattotiilet eikä takapihan puolella katolla ollut lainkaan lumiesteitä kulkuväylien ja terassien kohdalla. Halusimme nopeasti saada katon kuntoon ja turvalliseksi ennen talvea”, Vuorio kertoo.

Etsittyään ja vertailtuaan palveluntarjoajia yritysten nettisivujen kautta Vuorio päätti ottaa yhteyttä Keski-Suomen Kiinteistöpalveluun tarjouksen saamiseksi.

”Halusin löytää ammattitaitoisen ja luotettavan yrityksen, jossa myös pienempi korjaus- ja asennustyö olisi tekijälle yhtä tärkeä kuin isompi urakka. Nettisivujen palveluvalikoiman perusteella listani kärkeen nousi Keski-Suomen Kiinteistöpalvelu ja päätin siltä istumalta ottaa yhteyttä”.

Hyvä asiakaspalvelu vakuutti osaamisesta

Nopean, asiakaslähtöisen ja ammattitaitoisen asiakaspalvelun perusteella valinta oli Vuorioille saman tien selvä.

”Ottaessani yhteyttä olimme vasta ostaneet talon ja asuimme yhä edellisessä kodissamme. En siis tiennyt tarkalleen, montako rikkoutunutta tiiltä uuden talon katolla oli, mikä kattotiilimalli oli kyseessä tai kuinka pitkät räystäät olivat siltä osin kuin lumiesteitä tarvittiin. Saimme kuitenkin nopeasti hinta-arvion ilman, että muuton keskellä täytyi erikseen sopia käyntiä talolle. Karttakuvien perusteella Keski-Suomen Kiinteistöpalvelussa pystyttiin arvioimaan tarvittavien lumiesteiden metrimäärää ja jopa tunnistamaan kattotiilten valmistaja sekä malli”, Vuorio ihmettelee.

Vuorio kertoo, että ammattitaitoinen palvelu ylitti odotukset alusta loppuun ja hintakin oli kilpailukykyinen.

”Muita tarjouksia työlle ei tarvinnut edes kysyä, sillä meillä oli hintatasosta jo valmiiksi hyvä käsitys ja totesimme Keski-Suomen Kiinteistöpalvelun tarjouksen kilpailukykyiseksi. Yhdistettynä asiantuntevaan asiakaspalveluun päätös työn tilaamisesta oli helppo tehdä.”

Lumi ei haitannut kattoturvatuotteiden ja tiilien asennusta

Kattotiilien vaihtaminen ja lumiesteiden asennus sujuivat mallikkaasti siitäkin huolimatta, että ensimmäiset lumet satoivat katolle juuri sopivasti asennuspäiväksi.

”Ensimmäinen lumikerros katolla ja räntäsade eivät haitanneet asennusta. Asennustyö oli suoritettu mallikkaasti aamupäivän aikana koiranilmasta huolimatta”, Vuorio kehuu.

Asiakkaan mielestä asennustyö sujui asiantuntevasti ja yhtä vaivattomasti, kuin itse työn tilaaminenkin.

”Suosittelen lämpimästi Keski-Suomen Kiinteistöpalvelua ja käytän heidän palveluitaan varmasti myös jatkossa, kun tiilikaton pesu tai huolto on ajankohtainen. Täyden kympin suoritus!” Vuorio toteaa tyytyväisenä.

Helpotusta isännöintitoimiston arkeen

Milloin olette viimeksi tarkistaneet taloyhtiönne katon kunnon? Jätä se tästedes meidän työksemme, ja keskity itse olennaiseen!

Jätä yhteydenottopyyntö