Keväthuoltoarvonta käynnistyi taas

Kuten viimekin keväänä, joku onnekas Keski-Suomen alueella saa katolleen ilmaisen keväthuollon. Nyt kaikki mukaan osallistumaan arvontakampanjaamme!

Katon keväthuolto varmistaa huolettoman kesän

Kun katto huolletaan säännöllisesti keväisin lumien sulettua ja syksyisin ennen talven tuloa, sen kunto pysyy tasaisen hyvänä ja pieniinkin vikoihin ehditään reagoida ajallaan. Jos kattoon pääsee tulemaan pienikin reikä, sen kautta voi syntyä pikkuhiljaa suuriakin vahinkoja alempiin rakenteisiin. Keväthuollon ansiosta katto kestää varmasti tulevan kesän vaihtelevat säät ja talon asukkaat voivat olla rauhallisin mielin.

Oli katto sitten vanha tai vähän nuorempikin, huolto on tarpeellista tehdä tasaisin väliajoin. Niin katto on aina siistin näköinen ja toimiva, kiinteistön arvo säilyy ja suuremman remontin tarve siirtyy kauemmaksi tulevaisuuteen.

» Lue lisää keväthuollosta täältä

Viime keväänä voitto meni Kortesuolle

Viime vuonna vastaavan arvonnan voitti Leena Knuuttila, ja voitosta hyötyi koko taloyhtiö. Poistimme katolta irtoroskat, tarkastimme sekä puhdistimme rännit ja räystäskourut, kävimme koko katon kunnon läpi ja teimme tästä kaikesta kirjallisen raportin. Lisäksi otimme katolta valokuvia, joista talon asukkaat saivat selkeän käsityksen siitä, missä kunnossa katon yksityiskohdat ovat.

Leenalle jäi palvelustamme erittäin myönteinen kuva – lue lisää siitä alla olevasta linkistä.

» Lue Leenan haastattelu täältä

Käy osallistumassa arvontaamme saman tien

Ilmaisen kattohuollon voittajalle kevät on vielä tavallista valoisampi ja vaivattomampi. Käy siis osallistumassa arvontaamme täältä ». Jos onni suosii, saavumme joku aurinkoinen toukokuun päivä laittamaan kattosi ilmaiseksi kesäkuntoon.

» Osallistu ilmaisen keväthuollon arvontaan

Helpotusta isännöintitoimiston arkeen

Milloin olette viimeksi tarkistaneet taloyhtiönne katon kunnon? Jätä se tästedes meidän työksemme, ja keskity itse olennaiseen!

Jätä yhteydenottopyyntö