Kattoturvatuotteiden päivitys omakotitaloon

Vaajakoskella sijaitseva omakotitalo sai uuden kattosillan Keski-Suomen Kiinteistöpalvelun asentamana. Nopeaan ja ammattitaitoiseen palveluun tyytyväinen asiakas vertaa projektia helppoudessaan pizzan tilaukseen.

IMG_2240

Nopea palvelu ja hinta-laatusuhde ratkaisivat päätöksen

Jotta nuohooja pystyy hoitamaan työnsä turvallisesti, kattoturvatuotteiden on oltava kunnossa joka ikisessä omakotitalossa. Tästä syystä myös Vaajakoskella asuvalle Simo Pyrhöselle tuli keväällä 2017 ajankohtaiseksi päivittää 50-luvulla rakennetun rintamamiestalonsa katon varusteet kuntoon.

”Katolla oli ennestään puusta tehty kattosilta, joka oli jo lahonnut niin, etten olisi itsekään enää uskaltanut sitä pitkin kiivetä. Omakotitalon omistajan pitää nuohouttaa savupiippu vuosittain, joten kattoturvatuotteet oli pakko uusia. Meillä on peltikatto, ja siksi oli luontevaa päivittää vanha puinen versio metalliseen kattosiltaan. Se on kestävä ja turvallinen”, Pyrhönen perustelee.

Myynnin ammattilaisena Pyrhönen halusi vertailla kattoremonttifirmojen hintatasoa pyytämällä tarjouksia eri kokoluokkien yrityksiltä.

”Lähtökohta oli se, että halusin paikallisen tekijän, mutta halusin vielä kilpailuttaa pienen, keskisuuren ja ison kattoalan toimijan. Pyysin tarjoukset kolmelta yritykseltä, ja yksi näistä oli Keski-Suomen Kiinteistöpalvelu. Valinnan ratkaisi se, että heillä palveltiin heti ja ehdotettiin aikaa, jolloin he voivat tulla käymään paikan päällä. Kanssakäyminen oli alusta asti asiakaslähtöistä”, Pyrhönen kertoo.

Keski-Suomen Kiinteistöpalvelun valintaa puolsi moni muukin asia, joten päätös oli Pyrhöselle helppo.

”Keski-Suomen Kiinteistöpalvelulla hinta-laatusuhde oli pyytämistäni tarjouksista paras. Myös heidän nettisivuillaan oleva palveluvalikoima vaikutti erinomaiselta ja kaikki oli selkeästi esitelty”, Pyrhönen lisää.

”Helppoa kuin pizzan tilaaminen”

Kuten tarjouspyyntövaihekin, myös asennuksesta sopiminen ja sen toteutus onnistuivat helposti.

”Sovimme sopivan asennuspäivän, ja muuta homma ei minulta vaatinutkaan. Työ ei vaatinut minun läsnäoloani, mutta oli tietysti hyvä tietää, milloin asentajat ovat paikalla. He purkivat vanhan kattosillan pois, asensivat uuden sen tilalle ja huolehtivat samaan hintaan myös purkujätteiden poisviemisestä. Toimitus oli todella ketterä ja nopea”, Pyrhönen kehuu.

Asiakkaan näkökulmasta palvelusta teki vieläkin paremman se, että tämän työn ohessa Keski-Suomen Kiinteistöpalvelu kartoitti katon kuntoa muutenkin kuin kattoturvatuotteiden osalta.

”Palvelussa panostettiin kokonaisvaltaisuuteen, sillä samalla kartoitettiin koko katon tilanne ja kunto pääpiirteittäin. Kattoremontti on meillä ajankohtainen noin viiden vuoden päästä, ja nyt tiedän jo, keneltä sitä siinä vaiheessa kysyn. Vaikka tällä kertaa oli kyse pienestä projektista, sen ansiosta syntyi vahva luottamus yritykseen.”

Ammattitaito, toimitusvarmuus ja hyvä asiakaspalvelu olivat Pyrhösen mielestä Keski-Suomen Kiinteistöpalvelun selkeät valtit. Niiden kautta syntyi onnistunut lopputulos.

”Suosittelen ehdottomasti Keski-Suomen Kiinteistöpalvelua muillekin. Palvelu oli niin sujuvaa, etten juuri huomannutkaan, kun ongelma oli jo hoidettu. Prosessi oli yhtä helppo kuin pizzan tilaaminen”, Pyrhönen vertaa.

Pääseekö nuohooja turvallisesti sinun katollesi vai tarvitsetko päivitystä kattoturvatuotteisiin? Soita meille, niin tarkistetaan tilanne.

Helpotusta isännöintitoimiston arkeen

Milloin olette viimeksi tarkistaneet taloyhtiönne katon kunnon? Jätä se tästedes meidän työksemme, ja keskity itse olennaiseen!

Jätä yhteydenottopyyntö