Kattoremontti onnistuu myös talvella

Toisin kuin usein ajatellaan, kattoremontti ei ole vain kesäajan työ. Itse tehtäessä näin on ehkä ollut, mutta kattoalan ammattilaisen tekemänä remontissa pystytään huomioimaan talven haasteet niin, että asiakkaalle talviaikainen kattoremontti tulee vain kannattavammaksi.

1.    Talvella sää on kuivempi

Katolle kertynyt lumi ei estä remontin tekoa, sillä se on nopea puhdistaa pois katolta ennen remonttia. Kesäkaudella kattoremonttia häiritsevään vesisateeseen verrattuna lumi on pieni haitta. Kun katto remontoidaan kuivalla pakkassäällä, ei ole riskiä kosteuden pääsemisestä rakenteisiin ja remontissa selvitään vähemmällä suojauksella. Sääennusteista voi nykyään aika luotettavasti katsoa sopivan, kuivan ja lumisateettoman ajankohdan.

2.    Kylmyys ei haittaa työntekoa eikä asumista

Teknisesti kattoremontti onnistuu aivan yhtä hyvin talvella kuin kesälläkin. Talvella työturvallisuus vaatii tietysti tarkempaa huolellisuutta, mutta ammattitekijöillä turvavarusteet ovat joka tapauksessa käytössä. Asumiseen talviaikainen kattoremontti ei vaikuta sen enempää kuin kesälläkään toteutettu: vesikattoremontissa lämmöneristeisiin ei tarvitse puuttua, joten remontin takia pakkanen ei pääse sisälle.

3.    Nopeammin valmista

Koska monet ihmiset eivät vielä ole löytäneet talviaikaisen kattoremontin hyötyjä, talvella on edelleen vähemmän ruuhkaa remonttiajoissa. Siksi remontti pystytään suorittamaan nopeammin. Myös tavaratoimitukset järjestyvät usein nopeammalla aikataululla.

4.    Kattoremontti onnistuu siistimmin

Roudan ja lumen ansiosta pihanurmi pysyy talven kattoremonteissa siistimpänä, samoin toimitetut materiaalit. Varsinkin jos talon ympäristö on pehmeää tai savista maata, talvi on hyvää aikaa tehdä remontti.

5.    Kesää ei tarvitse kuluttaa kattoremonttiin

Jos kattoremonttiin on tarvetta kesämökillä, paras ajankohta sen toteuttamiseen on talvi. Näin remonttipuuhat eivät haittaa kesän viettoa, ja mökki on priimakunnossa seuraavaa lomakautta varten. Sama pätee tietysti myös kotitaloon: kesällä tulee varmasti enemmän nautittua omalla pihalla olosta, joten mukavampaa se on, kun remontti ei haittaa näkymiä.

Näin kattoremontti toteutetaan

Jos kattoremontti on sinulle ajankohtainen, nyt on erinomainen aika pyytää tarjous kattoremontista talveksi.

  1. Aloita ottamalla meihin yhteyttä, niin tulemme tekemään katollesi kuntokartoituksen.
  2. Kartoituksen pohjalta teemme sinulle remonttisuunnitelman ja kiinteähintaisen urakkatarjouksen.
  3. Kattoremontin toteutus voidaan sopia haluamaasi ajankohtaan.

» Pyydä tarjous kattoremontista

Helpotusta isännöintitoimiston arkeen

Milloin olette viimeksi tarkistaneet taloyhtiönne katon kunnon? Jätä se tästedes meidän työksemme, ja keskity itse olennaiseen!

Jätä yhteydenottopyyntö