Ulkoverhousremontti Jyväskylässä ja lähialueilla

Hyväkuntoinen ulkoverhous suojaa talon rakenteita ja antaa talolle edustavan ulkonäön. Teemme omakoti- ja rivitalojen ulkoverhousremontit sujuvasti ja ammattitaidolla.

Ulkoverhousremontilla tyylikkyyttä ja energiatehokkuutta

Kaipaatko talollesi uutta ilmettä tai haluatko parantaa kotisi energiatehokkuutta? Ulkoverhousremontilla molemmat voidaan saavuttaa yhdellä kertaa. Ulkoverhousremontin vaikutus talosi arvoon on myös huomattava.

Puuverhous on materiaalina luonnonläheinen ja perinteisen tyylikäs. Uusittu ulkoverhous antaa talolle näyttävän julkisivun useiksi vuosikymmeniksi, sillä hyvin tehty puuverhous on pitkäikäinen. Talon ulkonäön voi pitää samanlaisena kuin ennenkin, mutta sitä voi myös helposti muuttaa ulkoverhouksella haluamaansa suuntaan.

Ulkoverhousremontin yhteydessä on helppo uusia tai lisätä eristyksiä, jolloin talon energiatehokkuus paranee. Tätä kautta osa remontin kustannuksista kompensoituu pienentyneitä lämmityslaskuina. Samalla kannattaa myös tarkistaa, että sadevesijärjestelmä on toimiva, jottei vesi ohjaudu väärään paikkaan ja kastele talon uutta ulkoverhousta.

Jos ulkoverhous on vielä hyvässä kunnossa, voi maalauksellakin saada uutta ilmettä ja suojaa talolle. Lue lisää ulkomaalauksesta täältä ».

Näin toteutamme ulkoverhousremontin

Toteuttamassamme ulkoverhousremontissa vaihdamme talosi ulkoverhouksen kokonaisuudessaan tai tarvittavilta osin, ja samalla voimme myös lisäeristää taloasi. Toimenpiteiden tarve arvioidaan aina kohdekohtaisesti ja ne hinnoitellaan kiinteänä urakkana. Jos esimerkiksi purkuvaiheen aikana ilmenee yllättäviä korjaustarpeita, ne tehdään lisätöinä.

Ulkoverhousremontti alkaa purkutöillä, joissa vanha verhous poistetaan. Tarkistamme alla olevien rakenteiden kunnon, teemme tarvittavat korjaukset ja laitamme mahdolliset lisäeristykset. Uuden ulkoverhouksen asennamme siististi paikoilleen ja teemme lopuksi ulkomaalauksen. Remontista syntyneet jätteet siivoamme sekä kuljetamme pois tontilta.

Pyydä tarjous ulkoverhousremontista Jyväskylässä tai lähialueilla »

Jätä tarjouspyyntö

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
 Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Helpotusta isännöintitoimiston arkeen

Milloin olette viimeksi tarkistaneet taloyhtiönne katon kunnon? Jätä se tästedes meidän työksemme, ja keskity itse olennaiseen!

Jätä yhteydenottopyyntö