Laske hinta kattoremontillesi

Siirry laskuriin

Kattoremontti on talon tärkein remontti, jonka tekemistä ei kannata pitkittää. Ryhdy toimeen ja tilaa talosi kattoremontin kustannusarvio sähköpostiisi!

Laskurimme antaa hinta-arvion katon pinta-alan ja materiaalin perusteella. Huomioithan kuitenkin, että kattoremontin hinta tarkentuu vasta siinä vaiheessa, kun tulemme paikan päälle arvioimaan tilanteen. Laskurin käyttämien tietojen lisäksi hintaan vaikuttavat katon erityispiirteet, kuten kaltevuus, läpivientien määrä ja muut yksityiskohdat.

Joskus kattoremontissa tarvitaan katteen vaihtamisen lisäksi esimerkiksi muiden vaurioituneiden rakenteiden korjaamista, yläpohjan tuuletusratkaisun päivittämistä tai aluslaudoituksen uusimista, jotka luonnollisesti myös nostavat hintaa.

Täytä laskuriin kattosi tiedot, niin saat kattoremontin suuntaa antavan hinta-arvion sähköpostiisi saman tien. Voit myös pyytää henkilökohtaisen tarjouksen kattoremontista täältä ».

Lomakkeen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille.

Tilaajavastuu aa-logo-2016-fi

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Olemme vuonna 2008 perustettu perheyritys, jonka palvelut perustuvat kotimaiseen ammattitaitoon, laadukkuuteen sekä asiakastyytyväisyyteen. Teemme kattoremontteja, -pinnoituksia ja -huoltoja Keski-Suomen alueella.

Ville Peränen
050 919 5071
ville.peranen@kskiinteistopalvelu.fi

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Tilaa nyt kattoremontin kustannuslaskelma suoraan sähköpostiisi!

    Täytä tietosi alla olevaan lomakkeeseen, niin lähetämme sähköpostiisi arvion kattoremontin kustannuksista ja tietoa kattoremontissa käytettävistä materiaaleista. Hinta-arvion pyytäminen ei sido sinua mihinkään emmekä välitä tietojasi kolmansille osapuolille.

  • Hidden