Katon keväthuolto

Suomen talvi on katoille suuri rasitus. Siksi keväällä on aina syytä tarkastaa katon kunto ja tehdä tarvittavat huoltotoimenpiteet. Teemme keväthuollot edullisesti kaikille katoille.

Säännöllinen kattohuolto pidentää katon käyttöikää

Jokainen katto on syytä tarkastaa kahdesti vuodessa, keväällä ja syksyllä. Katon keväthuollon erityinen tarkoitus on varmistaa, että katto on talven jäljiltä hyvässä kunnossa ja kestää tulevan kesän säät auringonpaahteista kaatosateisiin. Säännöllinen kattohuolto pidentää myös talosi ikää.

Kevään kattohuollon sisältö:

  1. Poistamme katolta kaikki irtoroskat, kuten lehdet ja havunneulaset.
  2. Puhdistamme räystäskourut ja rännit, jotta sadevesi pääsee poistumaan oikeaa reittiä eikä kastele turhaan talon muita rakenteita. Samalla tarkastamme, että sadevesijärjestelmän kiinnitykset ovat kunnossa.
  3. Tarkastamme läpiviennit ja niiden tiiveyden.
  4. Käymme kattoturvatuotteiden kiinnitykset ja toiminnan huolellisesti läpi.
  5. Arvioimme katon yleiskunnon ja teemme pienet korjaustyöt kuten sulatuskaapeleiden asennuksen takaisin kouruun tai syöksytorvien tukkeutumien avauksen.
  6. Teemme lyhyen sähköisen raportin, jolla kiinteistön kunnossapidosta vastaavat tahot saavat tarpeellista tietoa katon kunnosta.
  7. Mikäli tarkastuksessa ilmenee suurempia korjaustarpeita, niistä teemme erillisen tarjouksen ja suunnitelman.

Helpotusta isännöintitoimiston arkeen

Milloin olette viimeksi tarkistaneet taloyhtiönne katon kunnon? Jätä se tästedes meidän työksemme, ja keskity itse olennaiseen!

Jätä yhteydenottopyyntö