Blogi

Tervetuloa blogiimme! Täältä voit lukea hyödyllistä tietoa katon kunnossapidosta ja kattotöihin liittyvistä ajankohtaisista asioista.

Vesikatteen säännöllinen puhdistus ehkäisee kattoremontin tarvetta

Kun katon puhtaana pitämisestä jaksaa huolehtia vuosittain, siirtää se eteenpäin muita hiukan jo kalliimpia katon huoltotoimenpiteitä, kuten katon pinnoitusta ja jopa kattoremonttia.

Lue lisää »

Mistä kattoremontin hinta muodostuu?

Kattoremontti on tärkeä panostus talon hyvinvointiin ja suuri sijoitus myös hintansa puolesta. Lue, mitkä asiat kattoremontin hintaan vaikuttavat ja miten voit alustavasti arvioida oman kattoremonttisi kustannuksia.

Lue lisää »

Taloyhtiön ulkomaalaus suojaa ja uudistaa ilmettä

Kesä on loistavaa aikaa toteuttaa taloyhtiön kokouksessa suunniteltuja remontteja. Kun kysymyksessä on kattavampi puuverhouksen maalaustyö, on urakka syytä antaa ammattilaisen hoidettavaksi.

Lue lisää »

Kattoremontti vai katon pinnoitus – kumpi kannattaa?

Kattoa kannattaa huoltaa säännöllisesti, mutta toisinaan on turvauduttava jo hiukan järeämpiinkin korjaustoimenpiteisiin, katon pinnoitukseen tai kattoremonttiin.

Lue lisää »

Katon maalaukset ja pinnoitukset nyt 10 % edullisemmin!

Ehjä maalipinta tai pinnoite on samalla kertaa suoja katolle ja viimeistely talon siistille ulkonäölle. Juuri nyt on paras aika sopia katon maalauksesta tai pinnoituksesta – kevätsäät suosivat ja annamme näistä töistä 10 %:n alennuksen.

Lue lisää »

Keväthuoltoarvonta käynnistyi taas

Kuten viimekin keväänä, joku onnekas Keski-Suomen alueella saa katolleen ilmaisen keväthuollon. Nyt kaikki mukaan osallistumaan arvontakampanjaamme!

Lue lisää »

Lumenpudotus osana vuosihuoltosopimusta

Taloyhtiöiden on nykypäivänä oltava tarkkoina katolta putoavan lumen aiheuttamien riskien suhteen. Paras tapa varmistaa turvallisuus ja välttyä mahdollisilta korvausvastuilta on huolehtia säännöllisestä lumenpudotuksesta. Se onnistuu vaivattomimmin osana kanssamme tehtyä katon vuosihuoltosopimusta.

Lue lisää »

Katsaus vuoteen 2018

Uusi vuosi kattohommien parissa pyörähti taas vauhdikkaasti käyntiin. Käännetään kuitenkin vielä hetkeksi katse viime vuoteen ja siihen, miltä se meidän toiminnassamme näytti.

Lue lisää »

Valmistaudu lumiin ja niiden sulamiseen katon tiivistyksellä

Pakkanen, plussakeli. Lumisade ja lumien sulaminen. Nyt eletään otollista aikaa katon tiiveyden testaamiseen. Jos huomaat, että sulamisvesi löytää tiensä kattosi läpi, katon tiivistys on nopea ja tehokas ensiapu tilanteeseen.

Lue lisää »

Huolehdi katon talviturvallisuudesta

Vielä ei ole tietoa, kuinka runsasluminen talvi meillä on edessämme, mutta viime talven hurja lumimäärä on vielä hyvin muistissa. Nyt on aika miettiä, miten tulevan lumen kanssa selvitään: ovatko kattoturvatuotteet hyvässä kunnossa ja miten katolle kertyvän lumen suhteen toimitaan?

Lue lisää »
1 2 3 4

Helpotusta isännöintitoimiston arkeen

Milloin olette viimeksi tarkistaneet taloyhtiönne katon kunnon? Jätä se tästedes meidän työksemme, ja keskity itse olennaiseen!

Jätä yhteydenottopyyntö