Blogi

Tervetuloa blogiimme! Täältä voit lukea hyödyllistä tietoa katon kunnossapidosta ja kattotöihin liittyvistä ajankohtaisista asioista.

Katon maalaukset ja pinnoitukset nyt 10 % edullisemmin!

Ehjä maalipinta tai pinnoite on samalla kertaa suoja katolle ja viimeistely talon siistille ulkonäölle. Juuri nyt on paras aika sopia katon maalauksesta tai pinnoituksesta – kevätsäät suosivat ja annamme näistä töistä 10 %:n alennuksen.

Lue lisää »

Keväthuoltoarvonta käynnistyi taas

Kuten viimekin keväänä, joku onnekas Keski-Suomen alueella saa katolleen ilmaisen keväthuollon. Nyt kaikki mukaan osallistumaan arvontakampanjaamme!

Lue lisää »

Lumenpudotus osana vuosihuoltosopimusta

Taloyhtiöiden on nykypäivänä oltava tarkkoina katolta putoavan lumen aiheuttamien riskien suhteen. Paras tapa varmistaa turvallisuus ja välttyä mahdollisilta korvausvastuilta on huolehtia säännöllisestä lumenpudotuksesta. Se onnistuu vaivattomimmin osana kanssamme tehtyä katon vuosihuoltosopimusta.

Lue lisää »

Katsaus vuoteen 2018

Uusi vuosi kattohommien parissa pyörähti taas vauhdikkaasti käyntiin. Käännetään kuitenkin vielä hetkeksi katse viime vuoteen ja siihen, miltä se meidän toiminnassamme näytti.

Lue lisää »

Valmistaudu lumiin ja niiden sulamiseen katon tiivistyksellä

Pakkanen, plussakeli. Lumisade ja lumien sulaminen. Nyt eletään otollista aikaa katon tiiveyden testaamiseen. Jos huomaat, että sulamisvesi löytää tiensä kattosi läpi, katon tiivistys on nopea ja tehokas ensiapu tilanteeseen.

Lue lisää »

Huolehdi katon talviturvallisuudesta

Vielä ei ole tietoa, kuinka runsasluminen talvi meillä on edessämme, mutta viime talven hurja lumimäärä on vielä hyvin muistissa. Nyt on aika miettiä, miten tulevan lumen kanssa selvitään: ovatko kattoturvatuotteet hyvässä kunnossa ja miten katolle kertyvän lumen suhteen toimitaan?

Lue lisää »

Kattoremontti onnistuu myös talvella

Toisin kuin usein ajatellaan, kattoremontti ei ole vain kesäajan työ. Itse tehtäessä näin on ehkä ollut, mutta kattoalan ammattilaisen tekemänä remontissa pystytään huomioimaan talven haasteet niin, että asiakkaalle talviaikainen kattoremontti tulee vain kannattavammaksi.

Lue lisää »

Mitä katollesi kuuluu?

Jos vastaat ”en tiedä”, on aika tehdä jotain. Aloita vaikka varaamalla syyshuolto, jossa katon tilanne tarkastetaan! Tähän aikaan vuodesta katon ehtii vielä laittaa kuntoon ennen talvea.

Lue lisää »

Täydet 10 vuotta keskisuomalaisten kattojen asialla

Keski-Suomen Kiinteistöpalvelu täyttää tänä syksynä 10 vuotta. Näihin vuosiin on mahtunut kunnioitettava määrä huollettuja kattoja, päivitettyjä kattoturvavarusteita ja maalattuja julkisivuja. Suuri kiitos siitä asiakkaille!

Lue lisää »

Säännöllisyys taloyhtiön kattohuollossa säästää rahaa

Turhan aikainen ja yllättävä kattoremontti on taloyhtiössä ei-toivottu menoerä, joka nostaa vastikkeet kerralla kattoon – kirjaimellisesti. Säännöllisen kattohuollon ansiosta tältä yllätykseltä voidaan kuitenkin välttyä.

Lue lisää »
1 2 3

Helpotusta isännöintitoimiston arkeen

Milloin olette viimeksi tarkistaneet taloyhtiönne katon kunnon? Jätä se tästedes meidän työksemme, ja keskity itse olennaiseen!

Jätä yhteydenottopyyntö